NAŠ TIM

Upoznajte Naše Uposlenike

Predsjednik Udruge ProReha

Vedad Vajzović

Predsjednik Udruge ProReha i osnivač i direktor socijalnog preduzeća Greens d.o.o. Iskusan i uspješan poslovni lider i filantrop sa više od 20 godina iskustva, posjeduje širok spektar znanja i vještina koje je stavio u funkciju socio-ekonomskog osnaživanja i integracije osoba s invaliditetom i drugih marginaliziranih grupa, kao i rasta i r azvoja ProRehe i Greens-a.

Projektna koordinatorica

Izabela Alikadić

Izabela Alikadić, po zanimanju profesorica pedagogije. Desetogodišnje iskustvo u marketingu i prodaji stekla na poslovima menadžera i voditelja marketinga. U ProRehi angažovana već 7 godina kao projektna koordinatorica. Radila na mnogim projektima, na izradi dokumenata, kurikuluma i planova za uključivanje osoba s invaliditetom. Prošla dvogodišnju obuku za savjetnika za zapošljavanje osoba s invaliditetom. U socijalnom preduzeću Greens radi kao izvršna direktorica. Radi na procesima identifikacije, profesionalne rehabilitacije, osnaživanja, te edukacije osoba s invaliditetom. Aktivni član, filantropa, borac za ljudska prava i prava osoba s invaliditetom kao i dr. marginaliziranih grupa.

Administrativni radnik

Sabina Zuko

Sabina Zuko, završila Ekonomski fakultet u Austriji. Višegodišnje iskustvo na internacionalnim projektima u Austriji i Bosni i Hercegovini koje se bave profesionalnom rehabilitacijom i zapošljavanjem osoba s invaliditetom. U ProRehi radi od osnivanja. Zadužena za administrativne i finansijske poslove. Tečno govori njemački, engleski i italijanski jezik. Aktivni član i borac za ljudska prava marginaliziranih grupa.

Administrativni radnik

Haris Kanlić

Haris Kanlić, završio Poljoprivredno-prehrambeni fakultet u Sarajevu i stekao zvanje Bachelor biljne proizvodnje. 2018. godine počinje volontirati u socijalnom preduzeću Greens, koje se bavi proizvodnjom mikropovrća, začinskog bilja i jestivog cvijeća. 2019. godine se zapošljava u Greensu, gdje radi na poziciji rukovodioca biljne proizvodnje sve do danas. Pored toga od 2019. godine radi na projektima Udruge ProReha, kao savjetnik za stručno osposobljavanje osoba s invaliditetom u domeni urbane organske poljoprivredne proizvodnje. Od 2020. do 2022. godine je prošao i završio dvogodišnju obuku za savjetnika za zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Savjetnik za stručno osposobljavanje osoba s invaliditetom

Kerim Mašala

Kerim Mašala, više od 7 godina je aktivni član ProRehe, prošao kroz mnoge radionice, osposobljavanje, te obuke o mikropovrću i generalno urbanoj proizvodnji. Već 5 godina radi u firmi Greens, od njenog osnivanja kao pomoćni rasadničar.

Poljoprivredni tehničar

Amila Redžić

Amila Redžić, po struci poljoprivredni tehničar, nakon završene srednje škole traži zaposlenje u struci. Završila je dodatno edukacije i kurseve za profesionalnog make-up artista i jedno vrijeme se bavila tim poslom. Zatim saznaje za Greens, dolazi u Sarajevo i već više od tri godine je dio tima Greens. Poslije završene obuke i dodatnog osnaživanja postala je profesioanlac za uzgoj mikropovrća. Uspješno je prošla i kroz dvogodišnju obuku savjetnika za zapošljavanje OSI kroz ProRehin projekat »My work«, te stekla dodatnu diplomu savjetnika.

Translate »